Glazen puien

voor een ruimtelijke uitstraling

Hoe gaaf is het om de binnen- en buitenruimte van jouw huis met elkaar te verbinden, waardoor je een open en lichte sfeer creëert? Een glazen pui biedt hier de perfecte oplossing voor.  Ideaal om van de zon te genieten, wanneer de buitentemperatuur nog net even te fris is. Zie je jezelf al genieten in het zonnetje?

Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen zoals 10mm temperend glas & aluminium profielen. We kijken naar een passend aanbod in elke prijsklasse en bieden een kwalitatieve oplossing voor elke situatie.

Glazen puien

  • Aluminium profielen

  • 10mm temperend glas

  • Vele opties als stofstrips & meenemers

Een glazen pui is een toegevoegde waarde in elke woning en toe te passen op onder andere veranda’s, tuinkamers of serres. Zeker voor mensen die van een licht huis houden en graag van het ‘buitenleven’ genieten. Deze moderne glazen puien zijn tijdloos en zorgen ervoor dat jouw woning een ruimtelijke uitstraling krijgt.

Daarnaast is het fijn om via de glazen pui naar buiten te kijken i.p.v. naar een dichtgeslagen deur. Op deze manier staan de binnen- en buitenruimte van jouw woning perfect met elkaar in verbinding. Ook zij onze puien eenvoudig open en dicht te schuiven. Hierdoor verlies je geen ruimte en kun je de woning door laten waaien, wanneer je maar wilt.

Neem nu vrijblijvend contact op

Wil jij graag genieten van een frissere look in huis en daarnaast het buitenleven naar binnen halen? Neem dan vrijblijvend contact op en wij helpen je maar al te graag met het realiseren van de perfecte, op maat gemaakte glazen pui. Voor meer informatie vragen we je contact op te nemen via onderstaande knop of door te mailen naar info@voortbuitenleven.nl.

Glazen puien

Voor in de winter

Lees meer

Veranda’s

Geniet tot laat

Lees meer

Tarieven

Bereken makkelijk zelf

Lees meer

Voort
buitenleven

Brengt je tuin tot leven

Laten we de mogelijkheden bespreken